Download

Enter your details to gain access to our resources.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Download
Free Building Consultation (07) 3823 5522
About this project

Bonaventure

The expansive Bonaventure home was designed ideally to fit a fan shaped cul de sac block of land, while taking advantage of Northerly views across the water.

A spacious triple garage to the front of the home with workbench & storage, has practical internal access to the laundry, scullery and through to the kitchen. The working scullery also, has access to a walk-in-pantry for separate food storage. The large home cinema has acoustic insulation & is a completely internal room with light & sound control.

The ground floor also offers a guest room with ensuite, office with built in desk, a sealed wine cellar with temperature control & feature sandstone walling for all year-round wine storage. With kitchen & living areas that flow to an outdoor kitchen, entertaining area, pool and canals. Along with feature sandstone walling to living.

The open tread black-butt stairs, with large open void over, leads to the first floor encompassing: three large rooms, all with separate ensuites and walk-in-robes. The master has a large dressing room & private balcony, with a majestic view across the water.

Location
Cleveland
Date
August 17, 2021
Project Type

More from our portfolio


Counihan Street

HIA Finalist
...

View Project
Consort Street

View Project
Castile Street

Semi retired professionals

Castile Street is a three level dwelling that was built to suit the slope of the land. It was an ideal block with a steep slope to include a large basement for g...

View Project